<   IRIDOLOGIA - citeste sanatatea din ochi tai    
<  

Iridologia este o ramura a stiintelor medicale, bazata pe analizarea irisului, acesta fiind un izvor de informatie receptiva despre organele interne si diferitele parti ale corpului omenesc, despre bolile curente si bolile mostenite.

Modificarile ce apar la nivelul irisului indica schimbari ce se vor resimti pe viitor in functionarea organismului. Metoda de diagnostic dureaza maximum 2-3 minute, timp in care medicul examineaza cu o lupa zonele de pe iris. Este una dintre cele mai frumoase metode de diagnostic, este informativa si autentica in ce priveste diagnosticul schimbarilor patologice din organism.


Ochii nu tradeaza doar trairi, sentimente ci si afectiuni de care suferim. Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului, insa nimeni nu si-ar fi putut inchipui ca ei pot deveni si reflectarea sanatatii intregului corp.

  img
 
“Ochii dovedesc stari ale corpului pe care echipamentele din ziua de azi nu le pot depista: traumatismele de la nastere, energia vitala, longevitatea, aprecierea nivelului de imunitate si gradul de intoxicare a organismului. Se pot surprinde si parti de natura psihofiziologica, de exemplu, simptome ale asteniei nevrotice. Un aspect foarte important este ca se pot depista boli ale unor organe si sisteme chiar cu 10 ani inainte ca acestea sa se manifeste clinic. Ca medic generalist, neurolog si gastrolog, am aplicat constant aceasta metoda, rezultatele fiind mereu confirmate de analize. Uneori nici nu mai apelam la analizele clasice. Totusi iridologia trebuie folosita alaturi de celelalte metode’, sustine dr. Vasile Alexei Melnic.

Iridologia, nu este numai stiinta care studiaza semnele irisului si formele pupilelor, ci si o modalitate de a preveni unele boli si a intelege cauzele altora. Definita ca stiinta la mijlocul secolului XIX, insa cu o istorie de peste 6.000 de ani, cand era practicata in China si in Grecia Antica de catre Hipocrate, iridologia este astazi un concept de medicina alternativa pentru multe afectiuni, vizand profilaxia bolii.

Un iridolog nu va recomanda niciodata un tratament folosind metodele medicinii alopate, ci va sugera mereu sa alegeti metode cat mai naturale de vindecare, precum regimuri alimentare de energizare si revitalizare, tehnici de terapie manuala si cultivarea unei atitudini de viata optimiste. Se poate spune ca diagnosticul este una din pietrele de temelie, iar atunci cand el este precis, este egal cu 50% din tratament.
 Evaluare Iridologie verbala

Pret pentru o consultatie
200 lei consultatia / 30 minAnaliza Iridologie raport scris

Pret pentru o consultatie
350 lei / 10 min pentru poze
Raportul se transmite pe mail in maxim 3 zile lucratoare